Importeren van Auto's

Wat zijn de risico's van het importeren?

Het zelf importeren van een auto brengt diverse risico?s met zich mee. All About Automotive is bekend op de Buitenlandse automarkt en helpt u deze risico?s te minimaliseren. U kunt bijvoorbeeld de betaling aan de buitenlandse autodealer via ons laten lopen.

Kosten

Wat kost het importeren van een auto?

Wij zorgen er voor dat alle importkosten vooraf bij u bekend zijn. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Benieuwd wat u uiteindelijk kwijt bent voor een import auto?

Kwaliteit

Hoe is de kwaliteit van de buitenlandse auto's?

Wij zijn er bij gebaat dat u een auto koopt die geheel naar uw smaak is. Daarnaast willen wij u graag als klant behouden, daarom controleren wij altijd de onderhoudshistorie en kilometerstand van uw import auto. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Consignatie verkoop

Wij verkopen de auto voor u!
Wij verlenen meer diensten dan alleen het importeren van auto's. Wij bieden u ook de mogelijkheid om ons uw auto te laten verkopen als bemiddelaar.
All About Automotive bemiddelt in dit geval in de verkoop van uw auto. Krijgt u te weinig voor uw inruil auto? Of lukt het niet om de auto particulier te verkopen? Wij kunnen u een passende oplossing bieden en zorgen er met onze kennis en ervaring voor dat uw auto snel wordt verkocht.
Wij plaatsen dan de auto als te koop bij ons in het aanbod. We maken hiervoor een mooie fotoreportage, met goede tekst- en uitleg over uw auto en adverteren hem op diverse autosites binnen Nederland.
Pas op het moment dat iemand reageert op de auto hebben wij de auto van u nodig. Wij doen namens u de onderhandelingen, inruil en maken de auto rijklaar voor de verkoop. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden!