Wie zijn wij

All About Automotive zegt het; algehele kennis en vakbekwaamheid wat auto's betreft en alles wat er bij komt kijken wanneer u een nieuwe auto aanschaft. Mijn naam is Sies, eigenaar en oprichter van All About Automotive.
Mijn 27 jaar werkervaring en opbouw van contacten in de autobranche heeft mij doen besluiten All About Automotive op te starten.
Ik ben met mijn 15e jaar begonnen als leerling schadehersteller bij een zeer bekend autoschadeherstelbedrijf. Daar heb ik de meeste kennis opgebouwd over auto's. Ik leerde daar namelijk een auto kennen vanaf de kale carrosserie tot aan een volledig opgebouwd voertuig. Ook leerde ik enorm veel over het lakwerk en de technische staat van een auto. Ik heb mijzelf omhoog gewerkt tot werkplaats chef en daarna bedrijfsleider. Na 14 jaar vond ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging en begon ik bij een bekende merkdealer als schademanager. Bij deze dealer kreeg ik in de loop van mijn arbeidstijd de mogelijkheid om mijzelf ook te verdiepen in de inkoop en verkoop van auto's. Hier heb ik geleerd dat er veel verschillende mensen als kopers en/of verkopers zijn en dat niet iedereen gelijk is. Iedereen heeft zijn eigen visie, kennis en smaak van auto's.
Een aantal jaren later kreeg ik een aanbod om voor een auto onderdelenzaak te komen werken als bedrijfsleider en hoofd verkoper waarin er weer een nieuwe wereld voor mij open ging. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het opkopen van testauto's uit Duitsland die in delen worden aangeleverd. De onderdelen worden netjes gedemonteerd en verkocht voor gebruik aan particulieren en bedrijven. Binnen dit bedrijf heb ik enorm veel geleerd over onderdelen van auto's en over de kwaliteit van onderdelen die er allemaal beschikbaar zijn op de huidige markt.
Na 27 jaar werkervaring in de autobranche bezit ik over kwaliteiten die verder gaan dan het alleen inkopen of verkopen van een auto. Ik weet wat een auto inhoudt en op welke aspecten je moet letten bij de aanschaf hiervan. Elke auto die ik inkoop en/of inruil loop ik persoonlijk met u na.

All About Automotive staat voor het volgende:

Service staat bij ons hoog in het vaandel en geen vraag is teveel voor ons.
Kiest u ervoor om uw auto aan ons te verkopen, dan zorgen wij ervoor dat u een marktconforme prijs terug krijgt mits uw auto in goede staat verkeert.
Kiest u ervoor om een auto bij ons te kopen of via ons te kopen bij een derde partij, dan zorgen wij ervoor dat u goede service- en garantie voorwaarden meekrijgt.
Wij zien de klant graag tevreden en willen dan ook dat u altijd weer terug komt bij ons om een nieuwe auto te kopen.
Onze dienstverlening gaat daarin ver, we doen er alles aan om u het gevoel te geven dat u in een nieuwe auto rijdt. Dit is tenslotte ook ons visitekaartje.
Uiteraard is inruil mogelijk van uw oude auto en/of motor, dat maakt het nog interessanter om een nieuwe auto te kopen bij All About Automotive.

Graag eerst even bellen appen of mailen om te controleren of uw gewenste auto nog aanwezig is. Dit om teleurstelling te voorkomen als de auto misschien al verkocht of gereserveerd is door een andere klant. Buiten onze gewone openingstijden zijn we op afspraak ook geopend voor eventuele bezichtigingen in de avonduren en of weekend.

We zien u graag terug bij All About Automotive.